Saturday, January 22, 2011

üleöö

tere-tere, armas külaline. nii ilmselt hakkaksid paljud jutuvestsjad pihta.
vaatasin täna otepää mk-etappi, samal ajal sõid prantsuse neiud ohtralt hommikust kreemisaia, taustaks kõlas norah jonesi plaat (hosteli playlist). kummaline värk ikka.
panen kirja mõned ootamatu avastused, mis nii väikse ajaga on kuhjunud.
*õllepromill, siin müüakse pmst ainult 0,33 pudeleid ning ka baarides serveeritakse umbes 250ml klaasiga. eile sain sellele vastuse. mõtlesime väikse hostelikambaga (eesti-hispaania-tsehhi-hollandi-argentiina) minna meie esimesele "kursapeole". väljamaalased tundusvad tavaelus üliägedad, aga kui meie oma väikse grupiga jõudsime, selgus, et see pubi oli kohalik tränakeskus (trance-muuusika baar/klubi). kui ukse lahti tegid, plahvtas nagu miskit vastu nägu - träänsmuusika. seega, mõtlesime, et võtame mingi teise leveli. valisime ühe blues-baari, kus oli päris muhe olemine. seega kui olin juba kolmanda õlle lõpetanud terve õhtu peale, tundus miskit mäda. siis uurisin aga pudelit, ja selgus, et kõik õlled olid 8%-10%. sellest loo moraal.
*juudid. algul tundus ikka väga kohatu, aga nüüd hakkad vaikselt ära harjuma. see minu hostel on just selles juutide linnaosas. seega, terve tänav on alati juudilt riietatud juute täis (mustad ürbid ja suured kübarad, meestele 2 lokki ulatumas lõuani jne). mitte, et mul midagi nende vastu oleks, aga harjumatu on näha, tänavapildis miskit sellist. huvitav.
*meesjuuksurid - ma ütlen täiesti ausalt, et pole siiani tänaval kõndides näinud vaateaknast sisse vaadates ühtki naisjuuksurit, kõik on mehed. mida hekki? äkki see viitab sellele, mis filmis "InBrugge" oli, kus üks tegelane ütles: Belgias on 2 asja - hea šokolaad ja palju homosid.

okei, need pole just erilised üllatuspommid, aga tähelepanuväärsemad asjaolud siiani.


park hosteli lähedal, mis hingab juba kevade rütmis



hipiparaad hostelis ehk "suur tuba"

No comments: