Thursday, January 27, 2011

toimik

eile õppisin hispaaniakeelse "makarena" ära. päris suur vaev, aga võib hea tunne olla küll, osata hispaania põhilaulu. darle getu guerpo allegria makarena .. ..
eile said käputäis grupikaaslasi õhtupoolikul kokku ja arutati kõige üle - poliitikast kuni rahvustoitudeni. muidugi mina eesti rahvustoitu öelda ei osanud, no tõesti. üks asi on see, mida sa sööd igapäevaselt, aga teine, kui mingi rahvuse kohta on juba oma eelarvamus tekkinud (sellest ka minu korduv pakkumine prantslastele "konn ja vein").
veel ei osanud ma öelda ühtki eestist pärit kuulsat laulu, vist ei olegi, mida üle maailma teatakse. ning püüdsin selgeks teha, kuidas hommikune puder maasikamoosiga maitseb, aga nagu hane selga vesi, ei jõudnud ma oma eesmärgini. seevastu sain palju teada ameerika indiaanlaste ja carla bruni kohta.
nüüd olengi hostelis, kirjutan, ja päev otsa haiguse tõttu kodus lamanud/lodevalt istunud/maganud/olesklenud/alistunud/kivistunud/rivistunud/ummistunud/metsistunud ja mida kõike veel. öösel hakkasid külmavärinad ja võtsin endale triple-teki. enam-vähem. nüüd joon teed, söön kommi (paratsetamooli), mett. piretilt sain mõned nõksud haigusega võitlemiseks ning ilmselt pean veel paar päeva samas vaimus jätkama. kahju, õues on ilusad ilmad ja nädalavahetus pikk.





2 comments:

piret said...

must leib?

Madis Reimund said...

väga võimalik. justjust. ise mõtlesin veel mulgipudru, verivorsti ja muu säärase peale.