Thursday, February 10, 2011

juubel

nonii,nonii,nonii.
mis vahepeal juhtunud on, kuulsin, et külmaks on ära läinud, kodumaal.
siinpool soojem, saab jopi tuppa jätta, +10.
mul oli eksam nüüd 2 päeva, milleks otsustasin viimastel päevadel ka õppima hakata.
aga läbi sain. jehhuu!
oli ka läbikukkujaid, kes olid väga õnnetud selle üle, kuigi mul endal ei olnud küll väga seda kursust vaja läbida. formaalselt.
mõndadel olid muidugi teised eesmärgid (poolakas ja bask said nt. selle eest, et kursuse läbisid 140 euri koduülikoolist).
igatahes, eksam oli väga kummaline. 3 nädalat tagasi ei osanud ma tõesti aimatagi sellist progressi. nüüd aga oli nagu üks korralik eksam: kuulamine-lugemine-kirjalik-suuline. suuline oli nüüd eile hommikul. ise mõtlesin, et ei osanud midagi rääkida (küsiti veel, et mis huvitavat oleks tallinas näha jpm). aga sain 28/40st. tore.
siin tühjadel päevadel olen palju ringi vaadanud ja linna näinud.
täna siis brüsselisse minek, kahju, natuke.
toredad kursakaaslased olid ja väga muhe dotsent Dirk. ja linn on ka väga .. koduseks saanud. eks peabki ära minema, et tagasi tulla.
leidsin paar väga lahedat kohta, üks oli eriti hull kaltsukas, väga pull. täpselt need asjad, mida eestis pole. kuigi huvitav on asjaolu, et kaltsuka riided on kallimad kui pärispoodides. ahjaa, ostsin endale putsad ja muud jalkavarustust, kuna asjad jäid eestisse ning sain kutse hakata FC EstoniaBrussels trennides käima ning kohalikus liigas kaasa lüüa (no muidugi teiste maalastega, kes brüsselis elavad).
ja ideaalis peaks saama ka nüüd ratta, brüsseli jõudes viskan kodinad ära ja siis teise linnaotsa ratta järele. üks kohalik eestlane, kadri nimeks, pakkus tasuta ära anda. pidi küll juust olema, aga ehk saab asja.
jõudu!

No comments: